Ποιοι είμαστε​

Η Ιστορία μας

Με το πέρας των σπουδών της στη Λεόντειο Σχολή Νέας Σμύρνης και την επιτυχή είσοδο της στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, η Χαρά Ορφανουδάκη ξεκινάει παράλληλα την μακροχρόνια πορεία της στην Τεχνική Εταιρεία Δόμηση Αττικής, αρχικά ως μέλος και δέκα χρόνια αργότερα ως Διευθύνων Σύμβουλος.

Κατά τη διάρκεια της εργασιακής της εμπειρίας σε αυτή την Τεχνική Εταιρία ασχολήθηκε με την ανέγερση και πώληση δεκάδων κτιρίων κατοικιών και γραφείων στην ευρύτερη περιοχή των Νοτίων Προαστίων.

Από το 2010 και μετά ξεκινάει μία παράλληλη συνεργασία ως συνεργαζόμενη Αρχιτέκτονας πολλών αρχιτεκτονικών γραφείων της Αττικής και ενός αρχιτεκτονικού γραφείου της Κέρκυρας, καθώς και η συνεργασίας της με την Τεχνική Εταιρία « Αφοί Χαψή Ο.Ε».

Το 2013, η Χαρά Ορφανουδάκη αποφασίζει να ιδρύσει το προσωπικό της αρχιτεκτονικό γραφείο με το όνομα “lab.arCH_laboratory of architecture” εισάγοντας στο δυναμικό του γραφείου μία ομάδα νέων και ταλαντούχων μηχανικών όλων των ειδικοτήτων (αρχιτέκτονες, πολιτικοί, μηχανολόγοι, ηλεκτρολόγοι, τοπογράφοι), καθώς και συνεργάτες άλλων ειδικοτήτων, όπως διακοσμητές και αρχιτέκτονες φωτισμού.
Βασικός στόχος και όραμα  για την ίδρυση του lab.arCH αποτέλεσε η επιθυμία για δημιουργία ενός καλύτερου αρχιτεκτονικού μέλλοντος με σεβασμό στην κοινωνία, τον άνθρωπο  και τη φύση.

Η έμφαση στη λεπτομέρεια, στις επιθυμίες και ανάγκες του εκάστοτε πελάτη και η ενσωμάτωση του βιοκλιματικού σχεδιασμού ως βασικό εργαλείο σχεδιασμού ήταν και είναι πάντα οι αρχές που ακολουθούνται κατά τη διαδικασία σχεδιασμού ενός έργου.

Οι συνεχείς αρχιτεκτονικές αναζητήσεις της Χαράς και ο επαγγελματισμός της την καθιέρωσαν γρήγορα στο χώρο και είχαν ως αποτέλεσμα τη βράβευση της σε δύο αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς. To 2013 και το 2015 το γραφείο lab.arCH πιστοποιήθηκε από τον ανεξάρτητο φορέα «ΛΕΤΡΙΝΑ» με σύστημα ISO 9001 για την τέλεια οργάνωση και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες του.

Το αρχιτεκτονικό γραφείο lab.arCH έχει τη δυνατότητα να αναλάβει μία ευρεία γκάμα έργων έχοντας ως πλεονέκτημα την άριστη κατάρτιση των στελεχών του πάνω σε θέματα αρχιτεκτονικής, χωροταξίας, νομοθεσίας, τεχνολογίας υλικών και διακοσμητικών τάσεων. 

Η Ομάδα μας

ΝΙΚΟΣ
ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ

Civil Engineer & Head of Construction

ΝΑΝΤΙΑ
ΜΗΤΡΟΚΑΝΕΛΟΥ

Architect

Οι Συνεργάτες μας

ΜΑΡΩ
ΑΛΕΞ/ΠΟΥΛΟΥ


Αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π

ΣΠΥΡΟΣ
ΒΑΓΙΑΣ


Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π

ΝΙΚΟΣ
ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ


Τοπογράφος Μηχανικός

ΑΧΛΙΛΛΕΑΣ
ΓΚΡΙΤΖΗΣ


Πολιτικός Μηχανικός Δ.Π.Θ

ΒΑΣΙΛΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ


Μηχανολόγος Μηχανικός

ΝΙΚΟΣ
ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ


Μηχανολόγος Μηχανικός

ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΚΟΝΤΟΡΗΓΑΣ


Αρχιτέκτονας Φωτισμού

ΕΛΙΝΑ
ΔΑΣΙΡΑ


Διακοσμήτρια, Αρχιτέκτονας Φωτισμού

Our Happy Customers

Σπίτια
Γραφεία
Βιομηχανικά
Καταστήματα
Σκάφη
Ξενοδοχεία