Αρχιτεκτονικό Γραφείο | Χαρά Ορφανουδάκη | ISO 9001

Ποιοι είμαστε​

Η Ιστορία μας

Μετά από μία μακροχρόνια πορεία στην τεχνική εταιρεία Δόμηση Αττικής, την οποία συνέχισε από τους γονείς της, και συνεργασία με πολλά αρχιτεκτονικά γραφεία ως εξωτερικός συνεργάτης, το 2013, η Χαρά Ορφανουδάκη ιδρύει το δικό της αρχιτεκτονικό γραφείο με μία ομάδα νέων και ταλαντούχων συνεργατών (αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, μηχανολόγοι μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, διακοσμητές κ.ά).
Κοινό όραμα αποτέλεσε η επιθυμία για δημιουργία ενός καλύτερου αρχιτεκτονικού μέλλοντος με έμφαση στο σεβασμό της κοινωνίας και της φύσης.
Οι συνεχείς αρχιτεκτονικές μας αναζητήσεις και ο επαγγελματισμός μας, μας καθιέρωσαν γρήγορα στο χώρο και είχαν ως αποτέλεσμα την απόσπαση δύο αρχιτεκτονικών βραβείων για την ομάδα του lab.arCH.
To 2015 το γραφείο lab.arCH πιστοποιήθηκε κατά σύστημα ISO 9001 για την οργάνωση και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρει.

Το αρχιτεκτονικό γραφείο lab.arCH έχει τη δυνατότητα να αναλάβει μια ευρεία γκάμα έργων, έχοντας ως πλεονέκτημα την άριστη κατάρτιση και συνεχή ενημέρωση των στελεχών του πάνω σε θέματα αρχιτεκτονικής, χωροταξίας, νομοθεσίας, τεχνολογίας υλικών και διακοσμητικών τάσεων.

Η Ομάδα μας

ΝΙΚΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ

Civil Engineer & Head of Construction

ΝΑΝΤΙΑ ΜΗΤΡΟΚΑΝΕΛΟΥ

Architect

Μαρίνα Μιχελάκη

Architect

Οι Συνεργάτες μας

Αλεξανδρ
οπούλου Μάρω

Αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π

Γκρίτζης Αχιλλέας

Πολιτικός Μηχανικός, Δ.Π.Θ

Λιβαθινός Νίκος

Συνεργάτης Αρχιτέκτων

Βάγιας Σπύρος

Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π

Βασιλάκης Νίκος

Τοπογράφος Μηχανικός

Παπαδόπουλος Βασίλης

Μηχανολόγος Μηχανικός

ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ

Μηχανολόγος Μηχανικός

Υφαντής Γιώργος

Μηχανολόγος Μηχανικός

Our Happy Customers

Σπίτια
Γραφεία
Βιομηχανικά
Καταστήματα
Σκάφη
Ξενοδοχεία
Close Menu